30 mei thema-avond “van musical naar een boekentas vol”

mei 17, 2018 | Nieuws SKDH

Vorige week maakten wij bekend dat we samen met 4YoungTalent (4YT) verdergaan. De belangrijkste reden voor samenwerking is de realisatie van een doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen van 0 tot 18 jaar.

Van kinderopvang naar basisschool naar voortgezet onderwijs

U herinnert zich vast nog het moment dat uw kind voor het eerst naar de basisschool ging: een mijlpaal. De kinderen van 0-4 jaar die wij in onze kinderopvang begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling, zijn goed voorbereid op die overgang. Deze lijn van kinderen begeleiden en stimuleren zetten we samen met 4YoungTalent voort, voor kinderen vanaf 10 jaar.

Thema-avond 30 mei “Van musical naar een boekentas vol”

4YT verzorgt studiebegeleiding en talentontwikkeling voor tieners van 10-18 jaar. Op woensdag 30 mei organiseren zij een thema–avond over de overstap van de basisschool naar de middelbare school. De toegang is gratis. Voor meer informatie en aanmelden verwijzen we u naar de website van 4YoungTalent

Datum: woensdag 30 mei

Tijdstip: 19.15 uur – 21.00 uur

Locatie: Mr. Daarnhouwerstraat 5, Julianadorp (4ytbrainbuilding)

Toegang: gratis

Aanmelden: via de website van 4YoungTalent

Training ‘van musical naar een boekentas vol’

De training is bedoeld voor leerlingen van groep 8. In drie woensdagmiddagen van 14:30 – 16:30 uur komt uw kind alles te weten over zijn/haar leermethode, concentratie, planning, proefwerk en werkplek.

Wanneer: 3 bijeenkomsten van 2 uur op 13, 20 en 27 juni

Tijdstip: 14:30 – 16:30 uur

Waar: Mr. Daarnhouwerstraat 5, Julianadorp (4ytbrainbuilding)

Voor aanmelden, kosten en overige informatie verwijzen we u naar de website van 4YoungTalent.

Overige berichten: