Aanvraag noodopvang voor medewerkers Omring

 

Beste medewerker van Omring

Heb je (extra) kinderopvang nodig omdat er een beroep op je wordt gedaan?

Omring heeft in samenwerking met Groeyers afspraken gemaakt over beschikbare noodopvang. Het gaat om opvang van kinderen tussen 0 –12 jaar.

Voor wie is het?

Omdat we ervan uitgaan dat iedereen die werkzaam is voor Omring bijdraagt aan ‘Samen de beste zorg dichtbij’ geldt de noodopvang ook voor medewerkers in een ondersteunende functie.

Vanwege de protocollen in de noodopvang is het van belang om in het inventarisatieformulier aan te geven of je een (zorg)functie hebt waarbij je in aanraking komt met cliënten of dat je een ondersteunende functie hebt. De noodopvang wordt gedurende de coronacrisis door de overheid bekostigd en is voor jou gratis.

Waar zijn de locaties voor noodopvang?

Groeyers heeft nu al locaties voor noodopvang beschikbaar in Den Helder, Julianadorp en Volendam. Zij werken samen met SKH, Stichting Kinderopvang Hoorn. Daar is ook een noodlocatie.

Als blijkt dat er in andere regio’s behoefte is aan noodopvang waaronder Texel, dan kan Groeyers daar waar mogelijk in voorzien. Meld je in ieder geval bij hen aan, dan kijken zij wat er mogelijk is.

Hoe kun je gebruik maken van de noodopvang?

Wie is Groeyers

Groeyers is een maatschappelijke stichting voor kinderopvang, kinder- en jeugdontwikkeling, die wil bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen van 0-18 jaar. Stichting Groeyers is een initiatief van kinderopvangorganisaties SKDH en Forte. Beide kinderopvangorganisaties hebben ervaring met (dag)noodopvang.

Specifiek hebben zij ook ervaring met een aanbod voor zorgmedewerkers met 7 dagen in de week kinderopvang van 6.30 uur -23.30 uur in een special concept.

In deze uitzonderlijke situatie slaan zij de handen ineen en werken ook met een collega organisatie: de SKH, Stichting Kinderopvang Hoorn. Dit doen ze overigens ook al met een partner in Volendam.

De medewerkers van de noodopvang werken vanzelfsprekend volgens de aangescherpte protocollen en regelgeving van het RIVM en de GGD, om een veilige omgeving te bieden voor jullie kinderen.

Groeyers is blij als ze jullie kunnen ondersteunen in de thuissituatie bij het geweldige werk wat jullie verzetten!