Beleef het op de BSO

De buitenschoolse opvang biedt kinderen van 4 t/m 12 jaar een afwisselend programma van spel- en creatieve activiteiten. Elk kwartaal bieden we extra activiteiten waaraan uw kind tegen een vergoeding kan deelnemen.

De buitenschoolse opvang sluit altijd aan op basisschooltijden. De kinderen die wij verwelkomen op de BSO – ook de kinderen die ‘alleen’ komen tijdens de vakantieopvang – kunnen gebruikmaken van BSO-arrangementen. Elk kwartaal is er een nieuw en gevarieerd aanbod van uitstapjes en speciale activiteiten waaraan uw kind tegen een geringe vergoeding kan meedoen. 

Uitstapjes en speciale activiteiten

Onder begeleiding van pedagogisch medewerkers gaan de kinderen bijvoorbeeld op avontuur in de natuur, drinken ze warme chocolademelk na een winterwandeling of gaan creatief aan de slag in een knutsel- of kookworkshop.

Afhankelijk van het seizoen trekken we er tijdens schoolvakanties op uit naar bijvoorbeeld Sprookjes(winter)land, indoor speeltuin FunFestijn, attractiepark De Goudvis, de Swaan of de Holle Bolle Boom. We gaan op kabouterspeurtocht in de Schoorlse Duinen, ontmoeten zeehelden van vroeger in het Marine museum of bouwen zandkastelen en ontdekken zeedieren op het strand.

Voor de kinderen van 8 jaar en ouder is er het Experience Lab. Een vernieuwend initiatief waar kinderen onder andere met kleine robots en software kunnen experimenteren. 

Meer weten over buitenschoolse opvang?

Blader eens door het arrangementenoverzicht voor de BSO’s in Den Helder/Julianadorp en Winkel/’t Veld, bekijk onze BSO-locaties online of maak een afspraak om een kijkje te nemen op de buitenschoolse opvang. Ook kinderen die we verwelkomen tijdens de vakantieopvang kunnen meedoen met de arrangementen.

Bezoekt uw kind al een van onze BSO’s en heeft u een vraag over onze arrangementen of wilt u uw kind(eren) aanmelden voor een activiteit? Stuur dan een e-mail naar arrangementen@skdh.nl