de Boefjesboet
  • in De Rank, nabij De Vloedlijn
  • 5 dagen per week open
  • ook voorschoolse opvang vanaf 07.00 uur
  • flexibele opvang mogelijk

Adres

Drooghe Bol 1007
1788 VA Julianadorp
Telefoon: (0223) 239 021
E-mail: info@skdh.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
van einde schooltijd tot 18.00 uur

Voorschoolse opvang is ook mogelijk, vanaf 07.00 uur

Onderzoeken en ontdekken
De Golfbrekers is gevestigd in basisschool De Rank en ligt vlak bij basisschool De Vloedlijn. Op deze BSO ontvangen we kinderen van 4 t/m 12 jaar. De pedagogisch medewerkers bieden activiteiten aan die passen bij de verschillende thema’s de interesses en de belevingswereld van de kinderen. Zo krijgen de kinderen voldoende mogelijkheden om te onderzoeken en te ontdekken. Op deze manier leren zij spelenderwijs.

Lekker buiten spelen
De kinderen kunnen spelen in de tuin van de Golfbrekers. Ook maken we gebruik van het schoolplein van De Rank.

Voorschoolse opvang
Kinderen van BSO de Golfbrekers kunnen ook gebruik gaan maken van voorschoolse opvang (mogelijk vanaf 07.00 uur). De voorschoolse opvang kunt u afnemen volgens een 40-weken contract. Daarnaast behoort flexibele opvang ook tot een van de mogelijkheden. Tijdens de voorschoolse opvang eten de kinderen een ontbijt waarna ze kunnen spelen; bijvoorbeeld een boekje lezen of een spelletje spelen. Zo beginnen ze ontspannen aan de dag. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen op tijd in de klas zijn.

Naschoolse opvang
Naschoolse opvang kunt u afnemen volgens een 40- of 52-wekencontract. Daarnaast is er vakantieopvang en flexibele opvang mogelijk.

GGD rapport BSO de Golfbrekers

Buitenschoolse opvang de Golfbrekers

Drooghe Bol 1007 1788 VA Julianadorp Telefoon: (0223) 614 202 E-mail: info@skdh.nl

Oudercommissie
De oudercommissie van de BSO’s van SKDH is bereikbaar via contactpersoonoc@skdh.nl. U kunt ook een pedagogisch medewerker of de teamleider vragen hoe u met ons in contact kan komen. Wij leveren regelmatig een bijdrage aan de nieuwsbrief van de locatie. De notulen worden toegevoegd aan de oudercommissiemap en deze is te vinden in de hal.

Wilt u zich bij ons aanmelden of heeft u een vraag / opmerking? Vult u het contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 11.30 uur

Neem contact met ons op