de Boefjesboet
  • Landelijke ligging
  • volop buitenspeelruimte
  • ook voorschoolse opvang

Adres

Langereis 14
1731 MD Winkel
Telefoon: (0226) 72 02 07
E-mail: info@skdh.nl

Openingstijden

Voorschoolse opvang
Ma t/m vrij van 07.00 – 08.30 uur

Naschoolse opvang
Ma t/m vrij van einde schooltijd tot 18.00 uur

Sociale ontwikkeling
De BSO (buitenschoolse opvang) is een geweldige plek voor de sociale ontwikkeling van kinderen. Ze leren op een natuurlijke wijze omgaan met elkaar in hun vrije tijd. Het is ‘leren’ zonder boek of opdracht.  De ‘leeromgeving ‘zijn alle andere kinderen in de groep. Ze oefenen met verschillende groepsrollen, verantwoordelijkheid nemen en het incasseren van verlies. De buitenschoolse opvang biedt hiervoor een uitstekende gelegenheid, juist omdat het om vrije tijd gaat.

Buitenruimte
BSO de Keet, de Langereis beschikt over een grote buitenruimte waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ontdekken. Het buitenleven staat centraal. Wij hebben een groepsruimte met openslaande deur naar de prachtige tuin. De BSO is voor kinderen vanaf de leeftijd van 4 jaar tot en met 7 jaar. De BSO-ruimte beschikt over verschillend speelmateriaal.

Voorschoolse opvang, vakantieopvang en studiedagopvang
BSO de Keet in Winkel biedt voorschoolse opvang, vakantieopvang en studiedagopvang (bij minimaal 3 kinderen). Wij vangen kinderen op van de Sint Antonius school, De Mient, De Snip en OBS Dubbele Punt en halen en brengen kinderen zelf van en naar school.

Kinderen kunnen tot 8.00 uur gebracht worden voor de voorschoolse opvang. De minimale afname voor de voorschoolse opvang is één uur. De kinderen krijgen een ontbijt.

GGD rapport van BSO de Keet (Winkel)

Buitenschoolse opvang de Keet Winkel

Langereis 14
1731 MD Winkel
Telefoon: (0226) 72 02 07
Email: info@skdh.nl

Oudercommissie
De oudercommissie van de BSO’s van SKDH is bereikbaar via contactpersoonoc@skdh.nl. U kunt ook een pedagogisch medewerker of de teamleider vragen hoe u met ons in contact kan komen. Wij leveren regelmatig een bijdrage aan de nieuwsbrief van de locatie. De notulen worden toegevoegd aan de oudercommissiemap en deze is te vinden in de hal.

Wilt u zich bij ons aanmelden of heeft u een vraag / opmerking? Vult u het contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 12.30 uur

Neem contact met ons op