de Boefjesboet
  • flexibele opvang en studiedagopvang mogelijk
  • gevestigd in basisschool De Vlieberg
  • kleinschalig
  • sfeervol en huiselijk
  • ook voorschoolse opvang (met ontbijt)

Adres

Baljuwstraat 237
1785 SH Den Helder
Telefoon: 06 – 86 89 06 20
E-mail: info@skdh.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 14.00-18.00 uur
VSO van maandag t/m vrijdag van 07.30-08.30 uur

Uitgebreid spelaanbod
Buitenschoolse opvang De Zeerob is gevestigd in basisschool De Vlieberg in Den Helder en biedt naschoolse opvang aan kinderen die naar de basisschool gaan. De naschoolse opvang kunt u afnemen volgens het schoolweken- (40 weken) of totaalpakket (52 weken). Daarnaast is er vakantieopvang, flexibele opvang en studiedagenopvang mogelijk.

BSO de Zeerob heeft een eigen lokaal, maar maakt ook gebruik van het peuterlokaal om de kinderen een uitgebreid spelaanbod te kunnen bieden.  De pedagogisch medewerkers bieden activiteiten aan die passen bij de verschillende thema’s, de interesses en de belevingswereld van de kinderen. Zo krijgen de kinderen voldoende mogelijkheden om te onderzoeken en te ontdekken. Op deze manier leren zij spelenderwijs.

De kinderen van BSO de Zeerob kunnen ook gebruik maken van voorschoolse opvang. De voorschoolse opvang kunt u afnemen volgens een 40 weken contract. Daarnaast behoort flexibele opvang ook tot een van de mogelijkheden. Tijdens de voorschoolse opvang eten de kinderen een ontbijt waarna ze kunnen spelen: bijvoorbeeld een boekje lezen of een spelletje spelen. Zo beginnen ze ontspannen aan de dag. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen op tijd op de groep zijn.

Vakantie-opvang
Maandag t/m vrijdag hele dagen geopend. In schoolvakanties wordt er samengevoegd met de verschillende BSO’s uit de wijk (BSO de Zeerob en BSO de Dijkwachters).

Bekijk het GGD rapport BSO de Zeerob

Buitenschoolse opvang de Zeerob

Baljuwstraat 237
1785 SH Den Helder
Telefoon: (0223) 66 08 47
Email: info@skdh.nl

Oudercommissie
De oudercommissie van de BSO’s van SKDH is bereikbaar via contactpersoonoc@skdh.nl. U kunt ook een pedagogisch medewerker of de teamleider vragen hoe u met ons in contact kan komen. Wij leveren regelmatig een bijdrage aan de nieuwsbrief van de locatie. De notulen worden toegevoegd aan de oudercommissiemap en deze is te vinden in de hal.

Wilt u zich bij ons inschrijven?

U kunt uw kind online bij ons aanmelden via ons online inschrijfportaal. Aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Voor alle andere vragen/ opmerkingen vult u het contactformulier in. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 12.30 uur