de Boefjesboet
  • Onderdeel van IKC Driemaster
  • Flexibele opvang mogelijk
  • In park Quelderduijn
  • Veel ruimte voor buitenactiviteiten
  • Ook vakantieopvang mogelijk

Adres

Schootenweg 2e
1785 LV Den Helder
Telefoon: (0223) 617840
E-mail: info@skdh.nl

Zie ook: www.ikcdriemaster.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
van einde schooltijd tot 18.00 uur

BSO IKC Driemaster vindt u in het Sportcenter Den Helder (Quelderduyn) aan de Schootenweg. De kinderen worden met de BSO-bus naar de naschoolse opvang gebracht. BSO Driemaster ligt midden in het groen en heeft een grote buitenruimte voor sport- en spelactiviteiten. Daarnaast hebben we 2 grote groepsruimten tot onze beschikking, waar we diverse speelmogelijkheden hebben voor de kinderen.

De naschoolse opvang werkt met dezelfde thema’s als het onderwijs van IKC Driemaster. De IKC-medewerkers bieden activiteiten aan die passen bij het thema, de interesses en de belevingswereld van de kinderen. Zo krijgen de kinderen voldoende mogelijkheden om te onderzoeken en te ontdekken. Op deze manier leren zij spelenderwijs.

Naschoolse opvang kunt u afnemen volgens een 40-, 49- of 52-weken contract. Daarnaast is er vakantieopvang en flexibele opvang mogelijk. 

Meer informatie over de opvang tijdens de schoolvakanties kunt u opvragen bij de pedagogisch medewerkers van de locaties.

Bekijk hier het GGD rapport BSO IKC Driemaster

Buitenschoolse opvang SportCity

Schootenweg 2e
1785 LV Den Helder
Telefoon: (0223) 617840
Email: info@skdh.nl

Oudercommissie

De oudercommissie van de BSO’s in Den Helder is bereikbaar via contactpersoonoc@skdh.nl U kunt ook een pedagogisch medewerker of de unitleider vragen hoe u met ons in contact kunt komen. Wij leveren regelmatig een bijdrage aan de nieuwsbrief van de locatie. De notulen worden toegevoegd aan de oudercommissiemap en deze is te vinden in de hal.

Wilt u zich bij ons aanmelden of heeft u een vraag / opmerking? Vult u het contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 11.30 uur

Neem contact met ons op

7 + 12 =