Een bedankje aan al onze 2574 ouders/verzorgers!

mrt 28, 2020 | Nieuws SKDH

Dankbaar!

Aan u en alle 2574 ouders/verzorgers,

Heel veel dank namens onze 356 medewerkers; pedagogisch medewerkers, vrijwillige klusmannen, chauffeurs, afdeling planning & plaatsing, personeelszaken, facturatie, pedagogiek, kwaliteit, huishoudelijk medewerkers, receptie, communicatie, het MT, etc. etc. Veruit de meeste medewerkers, 325, werken direct op de locaties.

Wat is er door allemaal hard gewerkt en wat zitten we met elkaar in een vreemde situatie! Voor de ouders in de zorg, defensie, transport en logistiek bijvoorbeeld maar ook de andere cruciale beroepen is het fijn dat we open kunnen zijn. Dat komt ook door u!

11 ouders hebben aangegeven dat we hun eigen bijdrage, het bedrag dat overblijft na de kinderopvangtoeslag, mogen houden. Dit kunnen en willen we natuurlijk niet aannemen, maar het gebaar is wel echt hartverwarmend! Maakt u alstublieft het gehele factuurbedrag over. Dat is gemakkelijker voor onze administratie.

Verruiming openingstijden 
SKDH is voor- en achter de schermen goed voorbereid, ook als we straks langer open moeten of voor nachtopvang kunnen zorgen voor personeel in de zorg. Daar lopen wij niet mee te koop, misschien moeten we dat wat meer doen. We hebben immers ook al ervaring in Purmerend (Villa Willemina) met opvang van 06:30 – 23:30 uur, 7 dagen in de week, het jaar rond.

Maar de eerste zorg ging uit naar u, uw kinderen, kinderen van ouders in cruciale beroepen en onze 114 kwetsbare kinderen met een extra zorgbehoefte. Braspa wil ik nog even apart noemen omdat zij ook vorige week zaterdag, toen er zo werd gehamsterd extra voor ons klaar stonden en staan!!

Is er nieuws over het bedrag wat u aan ons moet betalen?
Nee, op dit moment kunt u de antwoorden vinden op de website bij veelgestelde vragen. De noodopvang is kosteloos. Achter de schermen, waar wij wel bij betrokken zijn, wordt hard gewerkt aan een compensatieoplossing! Dit voor ouders van kinderen die nu niet naar ons toe kunnen komen en voor de kinderen met ouders in de cruciale beroepen. Tot die tijd is het echt fijn als u de facturen blijft betalen in de wetenschap dat de administratie bij ons op orde is en helemaal bij.

Daarvoor wilde ik u, namens ons allemaal even HEEL HARTELIJK bedanken!

Vriendelijke groet,

Joost Korver,
directeur-bestuurder

Overige berichten: