Expeditie Texel – Summercamp voor 12-15 jarigen

jul 10, 2019 | Nieuws SKDH

Onze dochterorganisatie 4YoungTalent organiseert Expeditie Texel, het Summercamp voor tieners (12-15 jaar) waar de vaardigheden van de toekomst centraal staan. Van 19 tot 23 augustus kunnen de deelnemers leren programmeren, ‘Leren leren’, creatief denken en schrijven. Natuurlijk komen ook social skills ook aan bod. We gaan leren surfen, suppen, fietsen en wandelen in de duinen. Ga voor meer info naar expeditietexel.nl.

Studiebegeleiding en talentontwikkeling

4YoungTalent (4YT) verzorgt huiswerk-/studiebegeleiding en talentontwikkeling en is sinds mei 2017 onderdeel van SKDH. Samen realiseren we een doorgaande ontwikkelingslijn voor jongens en meisjes van nul tot achttien jaar.

Je hebt meer talent dan je denkt

In dit interview licht 4YT’s Directeur Esther Scholten toe: “De meeste jongeren hebben meer talenten dan ze denken. Daarom stimuleren we jongeren om zich te ontplooien en hun capaciteiten te benutten.” De studiecoaches zijn vaak zelf ook ‘klant’ geweest bij 4YT. Als ambassadeurs en ervaringsdeskundigen brengen ze het ’talentdenken’ nu zelf over op de jongeren die zij begeleiden bij huiswerk en studie. Studiecoaches Owen en Lindsey vertellen er meer over in dit artikel.

Vanuit vestigingen in Julianadorp, Den Helder en Schagen verzorgt 4YT sinds 2013 studiebegeleiding in combinatie met talentontwikkeling voor jongeren van 10 tot 18 jaar in de Kop van Noord-Holland. Meer info vindt u op 4youngtalent.nl

 

 

Overige berichten: