Feestelijke opening BSO de Schoter Duijn

sep 5, 2017 | Nieuws SKDH

De start van het nieuwe schooljaar is elk jaar weer een speciaal moment. Op basisschool Schoter Duijn kreeg de eerste schooldag een extra feestelijk tintje: de nieuwe buitenschoolse opvang de Schoter Duijn werd onder applaus van de kinderen officieel geopend. Na afloop was er voor alle (oudere) kinderen een gezonde traktatie en een vrolijk SKDH-vlaggetje.

Lintje knippen

Tijdens de vakantieopvang hebben de kinderen van de BSO geholpen met de feestelijke versiering van hun BSO-lokaal. Ze maakten ook het lintje dat maandagochtend ’officieel’ werd doorgeknipt door Joost Korver (directeur-bestuurder van SKDH) in bijzijn van Leonie de Haan (directeur Schoter Duijn), Miranda Bloem (regiomanager SKDH) en onder toeziend oog van kinderen uit de kleuterklas, de peuterspeel- en leergroep en het kinderdagverblijf.

Feestweek

Maar er is nog meer om te vieren. Kinderdagverblijf de Duijnrakkers, die ook in Schoter Duijn is gevestigd, heeft er een groep bij. Peuterspeel- en leergroep de Duinstampers is verhuisd naar een nieuwe ruimte in de school omdat die uit het jasje was gegroeid. Het harde werk tijdens de zomervakantie heeft een prachtig resultaat opgeleverd: de nieuwe ruimtes zijn fris geschilderd, opnieuw ingericht en klaar voor het nieuwe schooljaar. Deze week is er iedere dag een extra activiteit om de positieve ontwikkelingen te vieren.

Samenwerking

Met de invoering van het continurooster op Schoter Duijn kunnen zo’n 20 kinderen van de basisschool vanaf 14:00 uur vanuit de klas direct naar de BSO om samen met de pedagogisch medewerkers leuke activiteiten te ondernemen. Mede dankzij de prettige samenwerking kunnen SKDH en basisschool Schoter Duijn samen zorgen voor een divers aanbod voor kinderen van 0-12 jaar, wat in feite de basis is voor een integraal kindcentrum.

 

Overige berichten: