Flexibele opvang op nieuw kinderdagverblijf in De Schooten

dec 21, 2017 | Nieuws SKDH

Binnenkort nieuwe buren voor de kinderen van basisschool de Vlieberg en buitenschoolse opvang de Zeerob! Eind februari 2018 verwacht SKDH daar namelijk een nieuw kinderdagverblijf te openen, de Kleine Vlieberg. In De Schooten heeft SKDH al diverse BSO’s, peuterspeel- en leergroepen en ook kinderdagverblijf de Duijnrakkers is er gevestigd. Kinderdagverblijf de Kleine Vlieberg is SKDH’s eerste flexibele kinderdagverblijf in deze Helderse wijk.

Het nieuwe kinderdagverblijf zal ’s ochtends vanaf 06.30 uur zijn geopend en biedt de mogelijkheid voor verlengde opvang tot bijvoorbeeld 19:00 uur. Ouders/verzorgers kunnen de opvang voor hun 0 tot 4-jarige flexibel afnemen.

In de school is ook BSO de Zeerob gevestigd die kinderen van de basisschool nu nog op maandag, dinsdag en donderdag kunnen bezoeken. Bij voldoende animo breidt SKDH dat uit naar vijf dagen en kan ook voorschoolse opvang worden geboden.

Heeft u behoefte aan professionele en flexibele kinderopvang in de buurt? Neem dan contact op met onze afdeling planning en plaatsing op telefoonnummer 0223-614202 om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken. Indien u dat wenst maken zij ook een vrijblijvende kostenberekening.

De verbouwing is in volle gang.

Basisschool de Vlieberg en SKDH werken samen hard aan de realisatie van het nieuwe kinderdagverblijf De Kleine Vlieberg

Overige berichten: