Iets doen voor een goed doel. Dat geeft een goed gevoel!

mrt 30, 2022 | Nieuws SKDH

Meerdere kinderopvanglocaties van SKDH hebben dit jaar weer meegedaan aan de landelijke bakmaand voor KiKa. Zo haalden de kinderen op BSO Atlantis in Julianadorp met hun bakkunsten maar liefst € 622,60 op voor KiKa!

“Een prachtig bedrag om KiKa te steunen”, zegt pedagogisch medewerker Kim van het team BSO Atlantis. “We zijn er de afgelopen weken dan ook vol voor gegaan. Al hadden we dit van tevoren nooit gedacht. We zijn hartstikke trots op de kinderen!” De vele mensen die het stemlokaal in de buurt bezochten tijdens de gemeentelijke verkiezingen werden enthousiast benaderd om toch vooral te komen kijken bij de prachtige cupcakes en koekjes die de kinderen hadden gebakken. “Mede namens de kinderen willen we iedereen die gedoneerd heeft heel erg bedanken.”, aldus Kim.

De zelfgebakken koekjes en zelfgemaakte armbandjes die het team en de kinderen van BSO de Poolster verkochten, leverde een bedrag van ruim € 280,- op voor KiKa. BSO de Schatkist aan de Bankastraat biedt donderdag 31 maart nog eigen gemaakte koekjes, pindarotsjes en ander lekkers te koop aan ten gunste van KiKa.

“Fantastisch om te zien hoe medewerkers en kinderen zich vol overgave hebben ingezet voor KiKa”, zegt directeur/bestuurder van SKDH Joost Korver. “Je bekommeren om het welzijn van een ander vinden wij belangrijk als maatschappelijke kinderopvang. Stichting Promotie Transport Humanitair uit Broek op Langedijk heeft onlangs bij ons overtollige meubels, kinderbedjes, matrassen en speelgoed opgehaald, bestemd voor Roemenië en Oekraïne. Allemaal goederen die nog prima in orde zijn maar die alleen niet meer voldoen aan de veranderende wettelijke eisen voor de kinderopvang. Geen verspilling dus maar bestemd voor mensen die het nodig hebben. Dat geeft een goed gevoel.”

Overige berichten: