Impressie muziekles

feb 21, 2018 | Nieuws SKDH

Muziek is plezier én ontwikkeling. Daarom biedt SKDH muzieklessen op de buitenschoolse opvang en op een aantal kinderdagverblijven en peuterspeel- en leergroepen. We zijn hierin uniek in de kinderopvang in de Kop van Noord-Holland.

Muziek in de BSO

Op BSO de Poolster kunnen alle BSO-kinderen op donderdagmiddag muziekles volgen. SKDH verzorgt het vervoer.

>>Wat ervaart en leert mijn kind op muziekles bij SKDH en wat kost het?

Sinds de start van ons muziekprogramma is een groep kinderen enthousiast aan de slag met muziek. Onder leiding van een vakdocent oefenen ze spelenderwijs onder andere ritme herkennen en ‘maken’, zingen en bewegen op muziek.

Muziek is…

Muziek is…heel veel dingen! Juist vanwege de vele voordelen die het kinderen biedt in hun ontwikkeling, is SKDH gestart met het aanbod van muzieklessen.

Waarom zou u bijvoorbeeld kiezen voor muziekles voor uw kind(eren) op de BSO?

• Mijn kind(eren) worden vrolijk en blij van samen muziek maken
• Het is goed voor de ontwikkeling van mijn kind(eren)
• Muziek maken stimuleert het creatief denkvermogen van mijn kind(eren)

Wat zegt ‘de professor’ ervan?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor muziek. Over het belang van muziekeducatie en de vele positieve effecten ervan vertelt Prof. Dr. Erik Scherder (hoogleraar neuropsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam) meer in dit interview:

>> Interview Prof. Dr. Erik Scherder

Meer weten of aanmelden voor muziekles in de BSO?

Wilt u meer weten over ons muziekaanbod in de BSO? Op de pagina  ‘Muziek in de kinderopvang’ vindt u meer informatie over het programma, prijzen en het inschrijfformulier met de voorwaarden. U kunt uiteraard  ook contact opnemen met onze medewerkers muziekproject, Harmke Fennema en Loekie Engelhart op telefoonnummer 0223 – 614 202.

Overige berichten: