De Keet, de Appelgaard

Kindcentrum De Keet Nieuwe Niedorp

Naast brede school ‘De oude Boomgaard’ aan de Meet in Nieuwe Niedorp is maanden hard gewerkt aan ons nieuwe kindcentrum. Kinderen die naar basisscholen de Mient of Sint Antonius gaan, zijn met ingang van 18 november 2019 voor en na schooltijd van harte welkom op de BSO ‘bij de buren’, net als kinderen van de verderop gelegen basisschool De Snip.

Ook voor ouders met zowel een kind in de basisschoolleeftijd als een 0-4 jarige voor wie zij professionele opvang willen, is de locatie van het nieuwe kindcentrum aantrekkelijk.

Lekker buiten

In zo’n mooie landelijke omgeving gaan we natuurlijk ook veel aandacht besteden aan buiten spelen, natuurbeleving en duurzaamheid. Denk aan moestuintjes en natuurlijk klim- en klautermateriaal waar de kinderen hun energie kwijt kunnen.

Maar ook de groepsruimtes binnen bieden een fijne, sfeervol ingerichte plek waar kinderen zich vanaf baby tot en met het einde van de basisschool thuis voelen. Net als op De Keet aan de Langereis in Winkel en in Brede school Veldzicht in ’t Veld, zal voor peuters wekelijks een uurtje dans en bewegen worden georganiseerd.

Interesse? U kunt uw kind(eren) aanmelden!

Vanaf maandag 18 november zijn alle ruimtes gereed om de kinderen te verwelkomen op het kinderdagverblijf (de Oogappeltjes), de peuterspeel- en leergroep (de Zomerkoninkjes) en op de buitenschoolse opvanggroepen (de Toffe Peren, 4 tot 7 jaar; de Dansende Druiven, 7 tot 10 jaar en de Kekke Kersen, 10 tot 13 jaar).

Wilt u eerst een kijkje nemen? Loop even binnen om een afspraak te maken voor een rondleiding of vraag deze aan via dit formulier.

Meteen een plek reserveren? Kies op het aanmeldformulier voor ‘De Appelgaard (De Keet Nieuwe Niedorp)’. 

GGD rapportage

En zo ziet het eruit…

De bouw gaat in rap tempo