Kindcentrum De Keet

Nieuwe Niedorp

Kindcentrum De Keet Nieuwe Niedorp

Naast brede school ‘De oude Boomgaard’ aan de Meet in Nieuwe Niedorp wordt hard gewerkt aan ons nieuwe kindcentrum. Kinderen die naar basisscholen de Mient of Sint Antonius gaan, zijn straks voor en na schooltijd van harte welkom op de BSO ‘bij de buren’, net als kinderen van de verderop gelegen basisschool De Snip.

Ook voor ouders met zowel een kind in de basisschoolleeftijd als een 0-4 jarige voor wie zij professionele opvang willen, is de locatie van het nieuwe kindcentrum aantrekkelijk. 

Lekker buiten

In zo’n mooie landelijke omgeving gaan we natuurlijk ook veel aandacht besteden aan buiten spelen, natuurbeleving en duurzaamheid. Denk aan moestuintjes en natuurlijk klim- en klautermateriaal waar de kinderen hun energie kwijt kunnen.

Maar ook de groepsruimtes binnen worden een fijne, sfeervol ingerichte plek waar kinderen zich vanaf baby tot en met het einde van de basisschool thuis voelen. Net als op De Keet aan de Langereis in Winkel en in Brede school Veldzicht in ’t Veld, zal voor peuters wekelijks een uurtje dans en bewegen worden georganiseerd.

Interesse? U kunt uw kind(eren) alvast aanmelden!

De bouw van het nieuwe pand in boerderijstijl schiet al lekker op. We verwachten begin oktober de benedenverdieping in gebruik te kunnen nemen. Hoewel de officiële openingsdatum nog niet vastligt, kunt u wel alvast een plekje reserveren. Klik op de knop ‘Aanmelden’ en kies bij locatievoorkeur voor Nieuwe Niedorp (De Keet). 

En zo wordt het…

De bouw gaat in rap tempo