de Boefjesboet
  • Overdekte speelplaats
  •  weids uitzicht
  • naastgelegen bosje
  • verticale groep (0-4 jaar)

Adres

De Meet 5
1733 AZ  Nieuwe Niedorp
Telefoon: (0226) 23 31 23
E-mail: info@skdh.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 07.00 – 18.30 uur

Nieuw kindcentrum
Naast brede school ‘De oude Boomgaard’ aan de Meet in Nieuwe Niedorp is maanden hard gewerkt aan ons nieuwe kindcentrum. Ook voor ouders met zowel een kind in de basisschoolleeftijd als een 0-4 jarige voor wie zij professionele opvang willen, is de locatie van het nieuwe kindcentrum aantrekkelijk.

In zo’n mooie landelijke omgeving besteden we veel aandacht aan buiten spelen, natuurbeleving en duurzaamheid. Denk aan moestuintjes en natuurlijk klim- en klautermateriaal waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Maar ook de groepsruimtes binnen bieden een fijne, sfeervol ingerichte plek waar kinderen zich vanaf baby tot en met het einde van de basisschool thuis voelen.

Dans en bewegen in de kinderopvang
De Keet, de Appelgaard, is één van de locaties waar wij in het voorjaar van 2020 zijn gestart met dans en bewegen voor peuters. De motoriek wordt daarbij ontwikkeld, maar de fantasie is minstens zo belangrijk. Deze lessen worden georganiseerd in samenwerking met Triade.

GGD-rapport van Kinderdagverblijf De Keet, de Appelgaard

 

Kinderdagverblijf De Keet De Appelgaard

De Meet 5
1733 AZ Nieuwe Niedorp
Telefoon: (0226) — — —
Email: info@skdh.nl

Oudercommissie
De oudercommissie van Kinderdagverblijf de De Keet, de Appelgaard, is bereikbaar via contactpersoonoc@skdh.nl U kunt ook een pedagogisch medewerker of de teamleider vragen hoe u met ons in contact kunt komen. Wij leveren regelmatig een bijdrage aan de nieuwsbrief van de locatie en publiceren de vergadernotulen op het whiteboard in de hal. Wilt u de notulen digitaal ontvangen? Meldt u zich dan aan via bovenstaand e-mailadres.

Wilt u zich bij ons aanmelden of heeft u een vraag / opmerking? Vult u het contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 12.30 uur

Neem contact met ons op