Kinderdagverblijf De Keet, de Langereis sponsort #Teamtoos

11 mei 2021

De kinderen van De Keet – de Langereis hebben prachtige bloemenvaasjes gemaakt die ze verkopen voor het goede doel.

Op 26 en 27 juni loopt #TeamToos met hun team een HomeRun. Dé sponsorloop van het Ronald McDonald Kinderfonds. In estafettevorm loopt #TeamToos 240 kilometer hard in 24 uur. Dat doen ze hier in de Noordkop, dag en nacht. Allemaal om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald huizen VuMc.

#TeamToos is ontstaan door de vroeggeboorte van Toos, dochter van Thijs en Jacqueline. Tijdens het 4 weken ziekenhuisverblijf van Toos, hebben zij 3 weken verbleven in het Ronald McDonald huis VuMc. Het is fijn om een thuis ver van huis te hebben en elk moment bij je kind te kunnen zijn. Om iets terug te doen voor deze fantastische organisatie, gaan zij hard lopen!

Wij op kinderdagverblijf de Keet – de Langereis staan volledig achter #TeamToos en vinden dat alle ouders deze mogelijkheid zouden moeten kunnen hebben om in het Ronald McDonald huis te kunnen verblijven. Wij vinden het een belangrijk perspectief dat ieder kind de juiste zorg en aandacht krijgt en dat ouders dichtbij hun kind kunnen zijn.

Daarom zijn wij op De Keet – de Langereis begonnen met het maken van bloemenvaasjes. De kinderen hebben met veel liefde en plezier aan de bloemenvaasjes gewerkt.  Komt u ook eens bij ons verkoopstalletje kijken? Deze vaasjes zijn te koop voor een eigen vrijwillige bijdrage. Deze bijdrage zal volledig naar  #TeamToos gaan.

Sponsoren jullie ook mee? Zo zorgen we er samen voor dat zieke en zorgintensieve kinderen hun familie altijd dichtbij hebben!

Neem een kijkje in onze verkoopstal die er van maandag t/m vrijdag staat van 09.00-18.00 aan de Langereis 14 te Winkel. Of bekijk de teampagina van #TeamToos op Home-run voor meer informatie.

Overige berichten: