Kinderdagverblijf de Keet, de Langereis
  • Landelijke ligging
  • twee baby-dreumesgroepen van 0 – 2,5 jaar
  • een peutergroep van 2 – 4 jaar
Kinderdagverblijf de Keet, de Langereis

Adres

Langereis 14
1731 MD Winkel
Telefoon: (0226) 72 02 07
E-mail: info@skdh.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
07:00 – 18:30 uur

Landelijke, groene omgeving
Kinderdagverblijf de Keet, de Langereis is een groen kinderdagverblijf. Het kinderdagverblijf ligt in een landelijke omgeving met veel groen en volop buitenspeelruimte. Op deze locatie bieden wij opvang voor twee babygroepen, een peutergroep en buitenschoolse opvang. Voor de ontwikkeling in een natuurlijke omgeving, valt er veel te ontdekken en te leren in onze groene ontdektuin. Zo hebben wij een moestuin waar wij groente en fruit kweken en een ruime natuurlijke ontdektuin, waar de kinderen zichzelf kunnen ontplooien. Sommige kinderen slapen buiten, heerlijk in de gezonde buitenlucht. Op deze wijze ontdekken de kinderen ‘spelenderwijs’ zichzelf en de wereld om zich heen.

Ons kinderdagverblijf biedt een rustige en veilige omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Tussen de 2 en 2,5 jaar schuiven de kinderen door naar de peutergroep.

Ieder kind is anders en heeft een eigen tempo en unieke manier van ontwikkelen daarom hebben wij gekozen voor een aparte baby- en peutergroep. De pedagogisch medewerkers kunnen zo elk kind specifieke aandacht geven en natuurlijk liefdevol verzorgen.

Dans en bewegen in de kinderopvang
Kinderdagverblijf de Keet, de Langereis in Winkel is een van de locaties waar wij in 2019 zijn gestart met dans en bewegen voor peuters. De motoriek wordt daarbij ontwikkeld, maar de fantasie is minstens zo belangrijk. Deze lessen worden georganiseerd in samenwerking met Triade.

Bekijk hier het GGD-rapport van KDV de Keet, de Langereis (Winkel)

Kinderdagverblijf De Keet (Winkel)

Langereis 14
1731 MD Winkel
Telefoon: (0226) 72 02 07
Email: info@skdh.nl

De oudercommissie is bereikbaar via contactpersoonoc@skdh.nl. U kunt ook informeren bij een pedagogisch medewerker of de teamleider wie wij zijn en hoe u met ons in contact komt.

Wilt u zich bij ons aanmelden of heeft u een vraag / opmerking? Vult u het contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 12.30 uur

Neem contact met ons op