de Boefjesboet
  • Flexibele opvang
  • verticale-, baby-, dreumes- en peutergroep
  • nabij diverse scholen
  • zeer ruime ontdektuin
  • grote speelhal en groepsruimten

Adres

A.R. Verschoorlaan 25
1784 NZ Den Helder
Telefoon: (0223) 63 04 65
E-mail: info@skdh.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07.00 uur tot 18.00 uur

Kinderdagverblijf K’nijntje is gevestigd in Nieuw Den Helder en biedt opvang aan vier opvanggroepen: een verticale groep, een babygroep, een dreumesgroep en een peutergroep. Bij kinderdagverblijf K’nijntje is het ook mogelijk om flexibele opvang af te nemen.

De vier leeftijdsgroepen grenzen allemaal aan een grote speelhal waar door alle groepen gebruik van kan worden gemaakt. Vanaf de babygroep en de speelhal is er zicht op de binnenplaats waar de konijnen Bugs en Bunny rondhuppelen.

Op de groepen, zijn verschillende hoeken die rijk zijn ingericht met verschillende spel- en ontdekmaterialen.
Buiten is een ruime natuurtuin waar de kinderen volop kunnen ontdekken. Zo is er een snoepdoolhof met verschillende eetbare besjes, een waterpomp en diverse plekken die bijdragen aan de motorische ontwikkeling van kinderen. Samen met de pedagogisch medewerkers kunnen de kinderen ook nog werken in de moestuin. Wat zal de oogst van dit jaar zijn?

VVE taalstimulering Startblokken
Op al onze locaties ontdekken kinderen spelender‘wijs’ zichzelf en de wereld om zich heen en breiden de woordenschat uit bij hun belevenissen. De pedagogisch medewerkers organiseren afwisselende activiteiten gekoppeld aan thema’s. Op deze locatie wordt voor dit doel het Vroeg- en Voorschoolse educatie (VVE) programma ingezet. Meer informatie over het VVE-programma Startblokken vindt op de website van het Nederlands Jeugdinstituut.

Bekijk hier het GGD Rapport kinderdagverblijf K’nijntje

Kinderdagverblijf K'nijntje

A.R. Verschoorlaan 25
1784 NZ Den Helder
Telefoon: (0223) 63 04 65
Email: info@skdh.nl

Oudercommissie

De oudercommissie van kinderdagverblijf K’nijntje is bereikbaar via contactpersoonoc@skdh.nl U kunt ook een pedagogisch medewerker of de teamleider vragen hoe u met ons in contact kunt komen. Wij leveren regelmatig een bijdrage aan de nieuwsbrief van de locatie en publiceren de vergadernotulen op het whiteboard in de hal. Wilt u de notulen digitaal ontvangen? Meldt u zich dan aan via bovenstaand e-mailadres.

Wilt u zich bij ons aanmelden of heeft u een vraag / opmerking? Vult u het contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 11.30 uur

Neem contact met ons op

7 + 8 =