Kinderopvang in de avond en op feestdagen

jan 8, 2018 | Nieuws SKDH

Als ouder/verzorger van een 0-4 jarige met een baan in bijvoorbeeld de horeca, zorgsector, detailhandel, offshore, visserij of de marine, is het soms een uitdaging om werk en privé te combineren. Het is vaak geen standaard werkdag van 9 tot 5 en ook wisselende roosters of diensten op feestdagen komt voor. Wij kunnen ons voorstellen dat deze ouders/verzorgers behoefte kunnen hebben aan professionele kinderopvang buiten reguliere kantoortijden.

Om deze ouders/verzorgers te ontzorgen, biedt SKDH op kinderdagverblijf De Zandstappers van maandag t/m vrijdag verlengde opvang tot 23.00 uur. Daarnaast breiden wij ons aanbod met ingang van 2018 uit met opvang op erkende (doordeweekse) feestdagen voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Opvang in avonduren (ma t/m vrij)

Tijdens de verlengde opvang bij De Zandstappers zorgen de pedagogisch medewerkers voor rustige activiteiten die passen binnen het avondritme van het kind. Ze verzorgen de maaltijd en brengen het kind naar bed. Verlengde opvang is mogelijk tot 19.00 uur, 20.00 uur, 21.00 uur, 22.00 uur en 23.00 uur.

Opvang op erkende feestdagen (ma t/m vrij)

In 2018 biedt SKDH de ouders/verzorgers van de kinderen op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang de mogelijkheid om opvang af te nemen op erkende doordeweekse feestdagen zoals Tweede Paasdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag. Afhankelijk van het aantal kinderen zullen er locaties geopend zijn. Als de feestdag op de vaste opvangdag valt, dan betaalt de ouder/verzorger niets extra. Een ouder die deze dag als extra opvangdag wenst, betaalt het normale tarief van een extra dag(deel).

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Overige berichten: