Kinderopvang in De Zorgcirkel

mei 28, 2019 | Nieuws SKDH

Logo Villa WilleminaMet trots nodigen De Zorgcirkel en SKDH je uit voor een kijkje bij…Villa Willemina! Deze nieuwe in-company kinderopvang is er speciaal voor medewerkers van De Zorgcirkel. Zo hebben zij bij hun werk opvang voor hun kinderen van 0 t/m 12 jaar. Voor en achter de schermen wordt hard gewerkt om de deuren vanaf 17 juni te kunnen openen.

Aansluitend op dienstrooster zorg

Villa Willemina is gevestigd in de locatie Jaap van Praag van De Zorgcirkel in Purmerend. De openingstijden sluiten aan op de dienstroosters: Villa Willemina is straks zeven dagen per week geopend van 06.30 – 23.30 uur. In de toekomst komt daar mogelijk nog nachtopvang bij, indien medewerkers van De Zorgcirkel daar behoefte aan hebben.

Jong en oud verbinden

Villa Willemina is vernoemd naar het gelijknamige kinderboek – naar een idee van Patz van der Sloot – waarin jong en oud samen optrekken. En dat is nu precies wat De Zorgcirkel en SKDH willen: jong en oud verbinden. We hebben namelijk een gezamenlijke droom: van betekenis zijn in de maatschappij en waarde toevoegen aan de levens van mensen. De Zorgcirkel aan ouderen, SKDH aan kinderen, jongeren en ouders. En dat levert een prachtige kruisbestuiving op. Ouderen die blij en ontroerd raken door de onbevangenheid van kinderen. Kinderen die van de zorgzaamheid, aandacht en interesse van ouderen genieten.

Meer weten over deze bijzondere kinderopvang? Kijk voor uitgebreide informatie, een sfeerimpressie en het aanmeldformulier op de pagina van Villa Willemina. Neem bij vragen of voor een vrijblijvende proefberekening contact op met onze afdeling Planning & Plaatsing op 0223 – 614 202.

Overige berichten: