Opvang op Koningsdag, Hemelvaart en 2e Pinksterdag

apr 30, 2018 | Nieuws SKDH

Op Koningsdag kleurde kinderdagverblijf ’t Vonkje oranje. De kinderen kwamen gekleed in oranje, er hingen feestelijke slingers, er werd gespeeld en kroontjes geknutseld. Een aantal ouders/verzorgers van de kinderen op onze KDV’s maakte die dag gebruik van de opvangmogelijkheid die wij bieden op doordeweekse feestdagen. Ook op Hemelvaartsdag is ’t Vonkje de plek waar de kinderen van de KDV’s in Den Helder samenkomen. Voor de kinderen in Julianadorp is dat kinderdagverblijf de Zandstappers. Bij voldoende belangstelling zullen er locaties op 2e Pinksterdag geopend zijn.

Kinderopvang op doordeweekse feestdag

Een ouder/verzorger met een baan in bv. de zorg, horeca, offshore, marine of retail heeft vaak een rooster dat afwijkt van ‘reguliere kantoortijden’. Wij willen deze, en andere ouders/verzorgers van jonge kinderen die behoefte hebben aan opvang op een feestdag ontzorgen. Afhankelijk van het aantal kinderen dat is aangemeld voor de opvang op de feestdag, zijn KDV- en BSO-locaties geopend. Als de erkende feestdag op de vaste opvangdag valt, dan betaalt de ouder/verzorger niets extra. Een ouder/verzorger die deze dag als extra opvangdag wenst, betaalt het normale tarief van een extra dag(deel).

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel Saskia, Jessica of Loekie van de afdeling Planning & Plaatsing of informeer bij de pedagogisch medewerker op de locatie die uw kind bezoekt.

 

Overige berichten: