Kwaliteit

SKDH biedt kwalitatief hoogwaardige kinderopvang waarbij zorg, veiligheid en een professionele pedagogische aanpak voorop staan.

Betrokken en de juiste kwalificaties

Wij hebben aandacht voor zowel kinderen als ouders en hun wensen. Onze medewerkers zijn betrokken, enthousiast en in het bezit van de juiste kwalificaties.

Daarnaast bieden wij kinderen een rijke speel- en leeromgeving, zowel binnen als buiten. Ook daarin komt onze pedagogische visie en professionaliteit tot uiting.

Vanzelfsprekend leven wij alle voorschriften na en werken wij met professionele medewerkers. Daarnaast heeft SKDH ook een pedagogisch beleidsplan en duidelijke procedures en afspraken vastgelegd.

Certificering ISO 9001:2015

Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) zit in de kopgroep van Nederlandse kinderopvangorganisaties aan wie het ISO 9001-2015 kwaliteitscertificaat is toegekend. Lloyd’s Register (LRQA) heeft ons in oktober 2016 getoetst en op 1 december 2016 lieten zij weten dat ons het certificaat is toegekend, als een van de eersten van de Nederlandse Kinderopvangorganisaties.

De ISO 9001:2015 is de nieuwste internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. ISO kwaliteitsnormen zijn ontwikkeld om organisaties te ondersteunen om deze optimaal te beheren, te leiden en de prestaties continu te evalueren en te optimaliseren.