Stage lopen

Stage lopen, werkend leren of snuffelen in de praktijk op een SBB erkende leerplaats.

Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) biedt uitdagende en leerzame stageplaatsen. Je kunt bij ons het geleerde in de praktijk zien en brengen. Tevens kun je werken aan alle competenties die relevant zijn voor jouw opleiding.

Samen met je stagebegeleider op locatie werk je aan je competenties en leerdoelen om er zo een leerzame en geslaagde stageperiode van te maken. Alle locaties van SKDH zijn SBB-gecertificeerde leerplaatsen.

 

Stage lopen

Als je stage bij ons wil lopen, dan word je door de stagecoördinator van school doorverwezen naar SKDH. Gedurende het jaar hebben wij een maximum aantal stageplaatsen beschikbaar. Om er voor te zorgen dat de juiste leerling op de juiste opvanglocatie komt, vindt er een selectieproces plaats door HRM. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met het Bureau Bestuur en Ondersteuning via (0223) 614 202. Je kunt ook een e-mail sturen naar stage@skdh.nl.

Sollicitatieformulier Stagiaires

Lijkt het jou een uitdaging om stage te lopen bij ons? Dat kan! Stuur ons jouw gegevens inclusief CV en motivatie. Dit kan via de e-mail naar stage@skdh.nl of door onderstaand formulier in te vullen. Wij komen er dan spoedig mogelijk bij je op terug.

  • Sollicitatieformulier stage

    Wil je graag stage bij ons lopen? Stuur ons dan je gegevens via onderstaand formulier.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Je kunt onze privacyverklaring hier openen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.