Werken bij SKDH

SKDH biedt afwisselende en uitdagende functies in diverse specialismen.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, peuterspeel- en leergroepen, Gastouderbureau Kop van Noord-Holland en SKDH Bestuur en Ondersteuning (voorheen: Centraal Bureau).

Goede arbeidsvoorwaarden en scholing

Bij ons kun je werken op tijdelijke basis, als Nul-urencontractant, maar ook op basis van een vast of flexibel aantal uren per week. Naast je salaris kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, conform de Cao Kinderopvang.

Daarnaast biedt SKDH een uitgebreid scholingsprogramma aan en denken wij mee met medewerkers die de behoefte hebben om zich verder te ontwikkelen. De kinderopvangbranche is continu in beweging. Dit levert ook nieuwe ontwikkelingen op het gebied van pedagogiek, waardoor er nieuwe uitdagingen ontstaan. Binnen onze organisatie hebben wij ook aandacht voor loopbaanbeleid.

Wat zeggen onze medewerkers?

Ben je benieuwd naar hoe onze medewerkers hun dagelijks werk ervaren? Waar ze voldoening uit halen en waar ze ronduit erg blij van worden in hun werk bij SKDH? Je leest hun verhalen op onze vacaturepagina.

Vacatures en open sollicitatie

Voor openstaande functies verwijzen wij je naar het vacatureoverzicht.

Wil je een open sollicitatie sturen? Dat kan! Stuur dan een uitgebreide motivatiebrief met je CV naar: Postbus 6022, 1780 KA te Den Helder t.a.v. Afdeling Personeelszaken, of per e-mail naar sollicitaties@skdh.nl Je kunt ook het online sollicitatieformulier invullen.