de Boefjesboet
  • Naast drie basisscholen
  • eigen gemaakte thema’s
  • creatieve locatie
  • lokaal ruim opgezet
  • ontdekhoeken

Adres

Boterzwin 3476
1788 WS Julianadorp
Telefoon: 06 – 13 67 59 01
E-mail: info@skdh.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.45 uur tot 12.45 uur*

*Vanaf 25 oktober 2021 zijn de openingstijden 08.30 – 12.30 uur

Uitdagende omgeving
Peuterspeel- en leergroep Bibelebonseberg is gevestigd in Julianadorp Zuid, tegenover winkelcentrum Dorperweerth en onder het appartementencomplex De Bezaan. De locatie is gevestigd tegenover 3 basisscholen. De Bibelebonseberg heeft 1 ruim opgezette groep met verschillende ontdekhoeken, hierdoor biedt de locatie uw kind alle ruimte en materialen om te spelen en te ontwikkelen. De kinderen krijgen fruit en een broodmaaltijd aangeboden.

VE taalstimulering
Op al onze locaties ontdekken kinderen spelender‘wijs’ zichzelf en de wereld om zich heen en breiden de woordenschat uit bij hun belevenissen. De pedagogisch medewerkers organiseren afwisselende activiteiten gekoppeld aan thema’s.

Wij werken met het taalstimuleringsprogramma Uk & Puk. Het brengt onze peuters die vaardigheden bij die een goede start op de basisschool mogelijk maken. Meer informatie over Uk & Puk vindt u hier.

Bekijk hier het GGD Rapport Bibelebonseberg

Peuterspeel- en leergroep Bibelebonseberg

Boterzwin 3476
1788 WS Julianadorp
Telefoon: (0223) 64 54 04
Email: info@skdh.nl

Oudercommissie
De Oudercommissie van de Peuterspeel-leergroepen (PSL) bestaat uit een groep enthousiaste ouders die de pedagogisch medewerksters met allerlei activiteiten bijstaan en meedenken over locatiegebonden vraagstukken op diverse beleidsterreinen. Voorbeelden van de activiteiten zijn het vieren van Sinterklaas en kerst, het schilderen van ramen, bespelen van een muziekinstrument en andere creatieve activiteiten.

De Oudercommissie heeft ongeveer 4 keer per jaar overleg met een pedagogisch medewerkster op de eigen locatie. Daarnaast treedt één lid van de elke lokale Oudercommissie op als vertegenwoordiger van de ouders bij vergaderingen van de Centrale Oudercommissie. De Centrale Oudercommissie vergadert ongeveer 4 x per jaar met een regiomanager van SKDH. In dit overleg worden organisatievraagstukken op diverse beleidsterreinen besproken. Ze geven daarbij gevraagd en ongevraagd advies.

Regelmatig kunnen we nieuwe leden gebruiken. Vindt u het belangrijk om mee te praten over beleidsmatige zaken en/ of wilt u helpen op de PSL? Aarzel dan niet en meld u bij de pedagogisch medewerkers van uw locatie. U kunt ook een bericht sturen naar Jacqueline Poiesz, via contactpersoonoc@sdkh.nl.

Wilt u zich bij ons aanmelden of heeft u een vraag / opmerking? Vult u het contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan met het Bureau Bestuur en Ondersteuning op nummer 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 11.30 uur

Neem contact met ons op