de Boefjesboet
  • Naast drie basisscholen
  • eigen gemaakte thema’s
  • creatieve locatie
  • lokaal ruim opgezet
  • ontdekhoeken
Uk en Puk op Bibelebonseberg

Adres

Boterzwin 3476
1788 WS Julianadorp
Telefoon: 06 – 13 67 59 01
E-mail: info@skdh.nl

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 08.30 – 12.30 uur

Uitdagende omgeving
Peuterspeel- en leergroep Bibelebonseberg is gevestigd in Julianadorp Zuid, tegenover winkelcentrum Dorperweerth en onder het appartementencomplex De Bezaan. De locatie is gevestigd tegenover 3 basisscholen. De Bibelebonseberg heeft 1 ruim opgezette groep met verschillende ontdekhoeken, hierdoor biedt de locatie uw kind alle ruimte en materialen om te spelen en te ontwikkelen. De kinderen krijgen fruit en een broodmaaltijd aangeboden.

VE taalstimulering
Op al onze locaties ontdekken kinderen spelender‘wijs’ zichzelf en de wereld om zich heen en breiden de woordenschat uit bij hun belevenissen. De pedagogisch medewerkers organiseren afwisselende activiteiten gekoppeld aan thema’s.

Wij werken met het taalstimuleringsprogramma Uk & Puk. Het brengt onze peuters die vaardigheden bij die een goede start op de basisschool mogelijk maken. Meer informatie over Uk & Puk.

GGD-rapport

Bekijk het GGD Rapport Bibelebonseberg

Peuterspeel- en leergroep Bibelebonseberg

Boterzwin 3476
1788 WS Julianadorp
Telefoon: (0223) 64 54 04
Email: info@skdh.nl

Oudercommissie
De Oudercommissie van de Peuterspeel-leergroepen (PSL) bestaat uit een groep enthousiaste ouders die de pedagogisch medewerksters met allerlei activiteiten bijstaan en meedenken over locatiegebonden vraagstukken op diverse beleidsterreinen. Voorbeelden van de activiteiten zijn het vieren van Sinterklaas en kerst, het schilderen van ramen, bespelen van een muziekinstrument en andere creatieve activiteiten.

De Oudercommissie heeft ongeveer 4 keer per jaar overleg met een pedagogisch medewerkster op de eigen locatie. Daarnaast treedt één lid van de elke lokale Oudercommissie op als vertegenwoordiger van de ouders bij vergaderingen van de Centrale Oudercommissie. De Centrale Oudercommissie vergadert ongeveer 4 x per jaar met een regiomanager van SKDH. In dit overleg worden organisatievraagstukken op diverse beleidsterreinen besproken. Ze geven daarbij gevraagd en ongevraagd advies.

Regelmatig kunnen we nieuwe leden gebruiken. Vindt u het belangrijk om mee te praten over beleidsmatige zaken en/ of wilt u helpen op de PSL? Aarzel dan niet en meld u bij de pedagogisch medewerkers van uw locatie. U kunt ook een bericht sturen naar contactpersoonoc@sdkh.nl.

Wilt u zich bij ons inschrijven?

U kunt uw kind online bij ons aanmelden via ons online inschrijfportaal. Aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Voor alle andere vragen/ opmerkingen vult u het contactformulier in. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 12.30 uur