de Boefjesboet
  • Landelijke ligging
  • eigen ruimte voor de peuterspeel- en leergroep
  • veel natuurlijke buitenruimte

Adres

Langereis 14
1731 MD Winkel
Telefoon: (0226) 72 02 07
E-mail: info@skdh.nl

Openingstijden

Maandag en donderdag
08:30 uur – 12:30 uur

Peuterspeel- en leergroep de Keet in Winkel ligt in een landelijke omgeving met veel groen en volop natuurlijke buitenspeelruimte. Wij hebben een moestuin waar wij groente en fruit in kweken en er is een ruime natuurlijke ontdektuin.

Met de activiteiten op onze peuterspeel- en leergroepen (PSL) stimuleren onze betrokken pedagogisch medewerkers 2-4 jarigen om de wereld op hun eigen tempo te ontdekken. Peuters tussen 2 – 4 jaar kunnen een volle ochtend op onze locatie spelenderwijs zichzelf en de wereld om zich heen ontdekken en breiden de woordenschat uit bij hun belevenissen. De pedagogisch medewerkers organiseren afwisselende activiteiten gekoppeld aan thema’s. Denk hierbij aan peuter- dans en bewegen, creativiteit ontplooien en ontdekken van de natuur.

VVE taalstimulering Uk & Puk
Wij werken met het VVE-programma Uk & Puk. Dit is een compleet programma, waarin we aan de hand van herkenbare thema’s met de kinderen werken aan taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorisch/zintuiglijke ontwikkeling en rekenprikkels. Bij elk thema worden activiteiten aangeboden, zoals bijvoorbeeld de pop in bad doen, uitzoeken wat drijft of zinkt, knutselen en voorlezen. Daarnaast wordt er heel veel met de kinderen in de hoeken gespeeld, en spelen we veel buiten.

Bekijk hier het GGD-rapport van KDV de Keet (Winkel)

Peuterspeel- en leergroep de Keet Winkel

Langereis 14
1731 MD Winkel
Telefoon: (0226) 72 02 07
Email: info@skdh.nl

Oudercommissie

De oudercommissie is bereikbaar via contactpersoonoc@skdh.nl U kunt ook informeren bij een pedagogisch medewerker of de teamleider wie wij zijn en hoe u met ons in contact komt.

Wilt u zich bij ons aanmelden of heeft u een vraag / opmerking? Vult u het contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 12.30 uur

Neem contact met ons op

8 + 4 =