Kinderen luiden de zomervakantie in

jul 23, 2018 | Nieuws SKDH

In de laatste week voor de schoolvakanties, luiden veel van onze locaties de zomerperiode in met zomerfeesten en allerlei activiteiten samen met de ouders/verzorgers.

Zo gingen de kinderen van Peuterspeel- en leergroep het Waterkasteel vorige week samen op pad met de kinderen van groep 1, 2 en 3 van basisschool De Kluft. Het lange lint van kinderen trok wandelend door de wijk: op naar speeltuin Elto!

Ook de kinderen van PSL de Boefjesboet maakten een afsluitend uitje. De pedagogisch medewerkers en de ouders gingen samen met de kinderen op de fiets naar de kinderboerderij op Noorderhaven. Als eerste bezochten ze de geitjes, die ze mochten aaien en een vers broodje geven. Vervolgens hebben we een veldje opgezocht waar we konden picknicken en even heerlijk konden rennen.

Het kinderfeest op PSL Holderdebolder stond bol van de activiteiten: er werd geschminkt en voorgelezen en de kinderen deden spelletjes zoals spekhappen, visjesvangen, blikgooien en kegelen. Voor de kinderen waren er patatjes en de ouders werden getrakteerd op een ‘high tea’.

Op PSL de Bibelebonseberg waren drie gezellige ochtenden gevuld met waterpret, lekker eten, knutselactiviteiten en leuke spelletjes. Ook was er een echte ijsjeswinkel waarbij je zelf je ijsje mocht maken en een tropisch strandje waarbij je gezellig met de hele familie op de foto mocht.

Overige berichten: