Op 15 maart zijn landelijke stakingen aangekondigd in het onderwijs. Mogelijk doet de basisschool van uw kind daaraan mee.

Voorbereiding op de middelbare school

Speciaal voor kinderen uit groep 8 die na de zomer naar de middelbare school gaan, organiseert onze dochterorganisatie 4YoungTalent op vrijdag 15 maart een kennismakingsochtend. 4YoungTalent (4YT) verzorgt studiebegeleiding voor jongeren van 12-18 jaar en is gespecialiseerd in de overstap naar de middelbare school. Op 15 maart staan Esther en Wendy van 4YT klaar om kinderen uit groep 8 alvast tips te geven. Neem / geef schoolwerk mee! Dan kunnen de kinderen ook alvast ‘aan de bak’.

Locatie: Den Helder en Julianadorp
Tijd: 09.00 – 12.00 uur
Kosten: €15,- (incl. versnapering)

Aanmelden voor de 4YT kennismakingsochtend kan tot 8 maart door te mailen naar info@4youngtalent.nl Kijk voor meer info op www.4youngtalent.nl of neem contact op met Esther Scholten op mobiel nummer 06-415 473 23.

Kom naar de BSO!

U kunt uw kind(eren) ook aanmelden voor de buitenschoolse opvang. Wij verwelkomen hen graag op een van onze locaties.

Neemt u al buitenschoolse opvang af bij SKDH?
U kunt uw kind(eren) aanmelden bij de BSO-locatie die hij/zij bezoekt.

Bent u nog geen klant van SKDH?
Ook ouders/verzorgers die alleen op vrijdag 15 maart opvang nodig hebben voor hun 4 tot 12-jarige, willen wij ontzorgen. U kunt onderstaand formulier invullen of uw aanvraag voor incidentele opvang richten aan plaatsing@skdh.nl onder vermelding van:

• uw voor- en achternaam
• uw telefoonnummer
• de naam van de basisschool die uw kind bezoekt

Planning & Plaatsing neemt dan contact met u op.

Vragen?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten van buitenschoolse opvang? Neem contact op met onze medewerkers van Planning & Plaatsing op telefoonnummer 0223 – 614 202.

 

Aanvraag vakantie- en/of studiedagopvang

  • U kunt onze privacyverklaring hier openen.