School gesloten? Kom naar 4YT of de BSO!

feb 25, 2019 | Nieuws SKDH

Op 15 maart zijn landelijke stakingen aangekondigd in het onderwijs. Mogelijk doet de basisschool van uw kind daaraan mee.

Voorbereiding op de middelbare school

Speciaal voor kinderen uit groep 8 die na de zomer naar de middelbare school gaan, organiseert onze dochterorganisatie 4YoungTalent op vrijdag 15 maart een kennismakingsochtend. 4YoungTalent (4YT) verzorgt studiebegeleiding voor jongeren van 12-18 jaar en is gespecialiseerd in de overstap naar de middelbare school. Op 15 maart staan Esther en Wendy van 4YT klaar om kinderen uit groep 8 alvast tips te geven. Neem / geef schoolwerk mee! Dan kunnen de kinderen ook alvast ‘aan de bak’.

Locatie: Den Helder en Julianadorp
Tijd: 09.00 – 12.00 uur
Kosten: €15,- (incl. versnapering)

Aanmelden voor de 4YT kennismakingsochtend kan tot 8 maart door te mailen naar info@4youngtalent.nl Kijk voor meer info op www.4youngtalent.nl of neem contact op met Esther Scholten op mobiel nummer 06-415 473 23.

Kom naar de BSO!

U kunt uw kind(eren) ook aanmelden voor de buitenschoolse opvang. Wij verwelkomen hen graag op een van onze locaties.

Neemt u al buitenschoolse opvang af bij SKDH?
U kunt uw kind(eren) aanmelden bij de BSO-locatie die hij/zij bezoekt.

Bent u nog geen klant van SKDH?
Ook ouders/verzorgers die alleen op vrijdag 15 maart opvang nodig hebben voor hun 4 tot 12-jarige, willen wij ontzorgen. U kunt onderstaand formulier invullen of uw aanvraag voor incidentele opvang richten aan plaatsing@skdh.nl onder vermelding van:

• uw voor- en achternaam
• uw telefoonnummer
• de naam van de basisschool die uw kind bezoekt

Planning & Plaatsing neemt dan contact met u op.

Vragen?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten van buitenschoolse opvang? Neem contact op met onze medewerkers van Planning & Plaatsing op telefoonnummer 0223 – 614 202.

 

Overige berichten: