SKDH op Wijkmanifestatie, Zomerdromen en Bloemencorso

aug 16, 2018 | Nieuws SKDH

In de maand september vindt u ons in Den Helder op de Wijkmanifestatie in De Schooten en het Zomerdromen festival in het Timorpark. En komt u ook een kijkje bij ons nemen op het Bloemencorso in Winkel?

 

 

 

 

Schminken en magisch kraspapier op de Wijkmanifestatie (1 september)

Op zaterdag 1 september kunnen jonge kinderen zich (gratis) laten schminken bij onze kraam op de Wijkmanifestatie in De Schooten. Ook zijn er magische krasblaadjes waarmee ze de mooiste kleuren tevoorschijn kunnen toveren. Heeft u vragen over de opvang? De pedagogisch medewerkers bij de marktkraam vertellen u graag meer over de kinderopvang in de buurt en over gastouderopvang.

Liefdesboodschap en hartewens op Zomerdromen (9 september)

Op zondag 9 september kunnen kleine en grote bezoekers van Zomerdromen in ons Experience Lab een videoboodschap opnemen voor iemand die zij een warm hart toedragen. Met een ansichtkaart kunnen ze de geliefde, de hartsvriendin of beste vriend, het favoriete speelmaatje of die fijne buren laten weten over het opgenomen videobericht. Jong en oud kan de voorkant van de ansichtkaart naar hartelust versieren bij de picknicktafel waar onze pedagogisch medewerkers staan. SKDH zorgt ervoor dat de kaarten worden bezorgd. De videoboodschappen zijn vanaf woensdag 12 september te bekijken via skdh.nl/experience-lab. Kom langs en spreek een compliment, een bedankje, een hartewens of liefdesboodschap in!

Naast het Experience Lab vindt u onze informatiekraam, waar een van de medewerkers van planning & plaatsing u graag te woord staat voor vragen die u heeft over onze opvangmogelijkheden.

Bloemencorso Winkel (23 september)

Ook op de markt tijdens het jaarlijkse Bloemencorso in Winkel, zijn wij van de partij met ons Experience Lab. Komt u een kijkje nemen? De aanwezige pedagogisch medewerkers vertellen u graag over ‘De Keet’-locaties en opvangmogelijkheden in Winkel en ’t Veld.

Overige berichten: