Studiedag: pm’ers wisselen tips & tops uit

nov 15, 2017 | Nieuws SKDH

Op 14 november vond de jaarlijkse studiedag plaats. De PM’ers startten het gezamenlijke ochtendprogramma in MFC Boerderij-De Schooten met een ‘energizer’. Onder deskundige leiding vormden ze met ‘boom whackers’ binnen no-time één groot orkest.

Daarna volgden presentaties door Ethel van Deventer van Un1eK onderwijs en kinderopvang uit Vlaardingen en Wybrich Bakker van Kraamzus. Ethel liet zien hoe Un1ek in samenwerking met ouders en medewerkers al negen integrale kindcentra heeft gevormd, elk met gedeelde waarden én een eigen gezicht. Wybrich vertelde over marketing en ‘de kracht van kraamzussen’ in het contact met de kersverse gezinnen.

Vervolgens gingen pm’ers in groepen op pad voor een kijkje op elkaars locatie: Wat is er top aan deze locatie? Heb je tips voor je collega-pm’ers? Het kijken met ‘verse ogen’ leverde over en weer goede ideeën en feedback op. Tijdens de opdrachten in de middag dachten medewerkers samen verder na over de kansen en aandachtspunten die zij zien voor hun locatie.

Al met al een goed bestede studiedag met een positieve sfeer en betrokken medewerkers die samen enthousiast aan de slag gingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overige berichten: