Thuis oefenen

18 januari 2021

Nu we niet alle kinderen kunnen zien, houden de pedagogisch medewerkers contact met de kinderen en ouders/verzorgers via mail en met de ‘ouderwetse’ post. De kinderen van PSL de Woelwaters bijvoorbeeld, kregen een envelop met opdrachtjes door de brievenbus: een winter-knutselopdracht (kleed de sneeuwpop aan) en bijpassende woordkaarten. Zo kunnen ze thuis doorgaan met oefenen, zoals in het filmpje hieronder.

Ook mailden de PM het filmpje van de Puk-activiteit ’tellen en bewegen’ aan de ouders van deze locatie en vroegen om een foto van de knutselopdracht te mailen. Wat een leuke, enthousiaste reacties ontvingen de PM, zoals:

Bedankt voor het pakketje en het filmpje. Heel leuk! L wilde meteen kleuren en ze stond lekker mee te springen met Puk.

Wat leuk, een pakketje voor S op de deurmat, bedankt! Hij ging er meteen mee aan de slag (zie foto, en kreeg het erg warm van… 😉

Het filmpje van Puk die het Uk en Puk spel doet heeft S al een aantal keer bekeken, zelf vindt hij koprollen ook erg leuk.

S. heeft met plezier naar het verhaal geluisterd, daarna zei ze dat ze juffie heel erg mist. Ik heb 2 foto’s bijgevoegd.

D. heeft het samen met opa en oma gedaan. Dat ze daar een weekje logeren was. Maar wat een leuk idee om dit te doen!

Overige berichten: