Veel belangstelling opening Bankastraat

feb 7, 2019 | Nieuws SKDH

De officiële opening van het kindcentrum aan de Bankastraat heeft behoorlijk wat belangstelling getrokken. De sfeervolle inrichting van het compleet gerenoveerde pand in de Indische Buurt is – mede dankzij de inspanningen van Heutink Projectinrichting – een geslaagde vertaling van de kernwaarden ‘Betrokken, Ontdek, Ontwikkel. Het inspiratieboek van Heutink waarin de drie locaties zijn opgenomen, geeft een mooi beeld van alle ruimtes en de filosofie erachter. Het voltallige team van de locatie en directeur-bestuurder Joost Korver, verwelkomden alle bezoekers dan ook met gepaste trots.

Een omgeving die prikkelt en tot de verbeelding spreekt, waar kinderen spelend ontdekken en leren.

Openingsfeestje

Kinderen, ouders, opa’s, oma’s, buurtbewoners, schoolbesturen en -directeuren, bouwbedrijven en vele andere genodigden gaven gehoor aan de uitnodiging om de opening samen te vieren. Het team Bankastraat had voor de jonge bezoekers diverse activiteiten georganiseerd in de verschillende ruimtes zoals schminken, blikgooien en een mini-workshop Streetdance, die werd verzorgd door Rik Bodylanguage.

Wilt u zelf eens een kijkje nemen bij kinderdagverblijf de Tuimelaars, peuterspeel- en leergroep Holderdebolder en buitenschoolse opvang de Schatkist? Neem contact op voor een afspraak, de pedagogisch medewerkers laten u graag zien wat een fijne plek het is voor kinderen van 0-12 jaar.

Opening in beeld

Ook lokale media kwamen af op de opening en deden verslag:

>> Artikel Helderse Courant (klik om te openen)

 

 

Overige berichten: