Zorgcirkel en SKDH slaan handen ineen

okt 1, 2018 | Nieuws SKDH

We hebben mooi nieuws. De Zorgcirkel en SKDH hebben elkaar enige tijd geleden ontmoet. We hebben namelijk een gezamenlijke droom: van betekenis zijn in de maatschappij en waarde toevoegen aan de levens van mensen. De Zorgcirkel aan ouderen, SKDH aan kinderen, jongeren en ouders. En dat levert een prachtige kruisbestuiving op!

Ouderen die blij en ontroerd raken door de onbevangenheid van kinderen. Kinderen die van de zorgzaamheid, aandacht en interesse van ouderen genieten. Het zijn maar voorbeelden. We slaan dan ook de handen ineen.

SKDH opent binnen een aantal maanden een kinderopvang in een van de locaties van De Zorgcirkel in Purmerend. 7 dagen per week open van 06:30 – 23:30 uur, 364 dagen per jaar. Zo hebben de medewerkers van De Zorgcirkel kinderopvang bij hun werk. We geloven in nieuwe initiatieven en nieuwe samenwerkingsverbanden.

Omdat dit zo’n uniek concept is, verscheen afgelopen zaterdag in de bijlage ‘Jeugd & Gezin’ (Een onafhankelijke uitgave van Pulse Media Group) bij dagblad Trouw een artikel met de bestuurder van De Zorgcirkel en onze bestuurder Joost Korver.

> Lees hier het artikel (pdf)

Overige berichten: