10 jaar De Duinstruiners: feestje!

sep 17, 2019 | Nieuws SKDH

Kinderdagverblijf de Duinstruiners bestaat 10 jaar en dat gaan we op zaterdag 21 september vieren! Van 10:30 – 12:30 uur zijn ‘oude’, huidige en geïnteresseerde kinderen en hun ouder(s)/verzorger(s) van harte welkom op deze feestelijke reünie.

Gratis kinderactiviteiten

Het wordt een feestje met allerlei activiteiten: voor kinderen vanaf 8 jaar staat het Experience Lab voor de deur. Met microscopen en binoculairs kunnen ze van allerlei materiaal uit de natuur maar ook hun eigen haar van héél dichtbij bekijken.

Ook kunnen de kinderen hun moves oefenen met ‘dansjuf’ Rinske of een instrument maken met natuurlijke materialen. We hebben de ijsco-kar van de Schepper uit Julianadorp op bezoek en natuurlijk zijn er diverse frisse drankjes en versnaperingen.

Meet & Greet met je ‘oude juf’

Wil jij je vrienden/vriendinnen ‘van toen’ graag weer eens zien? En zou jij de pedagogisch medewerkers nog herkennen (en zij jou?). Kom langs dan maken we er een echt Duinstruinerfeest van.

Kom je langs? Laat het ons weten!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar duinstruiners@skdh.nl Natuurlijk kunt u ook spontaan last-minute besluiten om gezellig langs te komen.

 

Bekijk een bij van héél dichtbij in de klimaatbus tijdens de reünie van de Duinstruiners.

Overige berichten: