Welkom bij…

Villa Willemina

Er was eens een kinderboek met de naam…Villa Willemina. Het meisje Willemina verhuist met haar ouders naar een groot oud huis op een afgelegen rotseiland, waar de oude bewoners van het huis vol met verhalen zitten. Ze beleeft er allerlei avonturen, oud en jong trekken samen op. En dat is nu precies waarmee de samenwerking van De Zorgcirkel en SKDH is begonnen: de gezamenlijke droom om jong en oud te verbinden.

Flexibel en afgestemd op uw dienstrooster
Villa Willemina is op 1 (studie)dag na, het gehele jaar, 7 dagen per week geopend van 06.30 – 23.30 uur en biedt kinderen opvang in huiselijke sfeer vanaf baby tot en met het einde van het basisonderwijs. Bij voldoende belangstelling, komt daar mogelijk in de toekomst ook nachtopvang bij.

Lunch en warme maaltijd
Van 11.30 – 12.30 uur is het lunchtijd voor de kinderen en tussen 18.00-19.00 uur krijgen zij een gezonde (evt. warme) maaltijd. We gaan met zijn allen aan tafel, eten samen en nemen de belevenissen van de dag door. Een belangrijk rustmoment in het dagritme van het kind. Halen/brengen tijdens de eetmomenten is daarom niet mogelijk.

Vaste tijden of flexibel
Wij willen onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op uw rooster en wensen. U kunt vaste opvang afnemen of flexibele opvang. Bij flexibele opvang betaalt u (maandelijks) achteraf, per afgenomen uur. Houdt u er in beide gevallen rekening mee dat u een half uur voor en na uw werktijd opvang afneemt.

Is uw dienstrooster elke week gelijk?
Kies dan voor vaste opvangdagen en -tijden. De opvangplek voor uw kind is dan standaard gereserveerd. Vaste opvang is mogelijk op doordeweekse dagen tot 19.00 uur.

Heeft u wisselende diensten?
Dan is flexibele opvang een praktische oplossing voor u. U ontvangt van ons een reserveringsformulier waarmee u ons uiterlijk twee weken van tevoren de gewenste opvangdagen en –tijden doorgeeft. Lever het formulier in bij de pedagogisch medewerker. Zij geven de gewenste dagen door aan de afdeling Planning & Plaatsing, zodat zij de plek kunnen reserveren.

Wijzigt uw rooster toch nog binnen die 14 dagen? Ook dan denken we graag met u mee. Geef uw verzoek om aanpassingen door aan de pedagogisch medewerkers op de opvanglocatie. Zij kunnen zien of er een plekje vrij is op de gewenste datum.

Kosten
Wat u netto betaalt per uur is afhankelijk van hoeveel kinderopvangtoeslag u ontvangt. Van onze bruto uurtarieven, gaat de kinderopvangtoeslag dus nog af. Laat ons eens een vrijblijvende berekening voor u maken, zodat u weet wat het u netto per uur kost.

Groepen

  • een babygroep, voor kinderen van 0-1,5 jaar
  • een peutergroep, voor kinderen van 2-4 jaar
  • een verticale groep, voor kinderen van 0-4 jaar
  • een groep voor buitenschoolse opvang, voor kinderen van 4 – 13 jaar

Aanmelden
Aanmelden doet u het gemakkelijkst via het inschrijfportaal. Een van de medewerkers van Planning & Plaatsing neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoe ziet het eruit? Bekijk hier de sfeerbeelden.

Het team

Werken in de zorg of kinderopvang?

GGD rapportage

Contactgegevens

Kinderopvang Villa Willemina
Jaap van Praaghuis De Zorgcirkel
Rietgorsplein 1
1444 TA  Purmerend
Tel.: 0299 – 231 055