Lichtjes, liedjes en lekkers

nov 13, 2017 | Nieuws SKDH

In de dagen voorafgaand aan de ‘officiële’ Sint Maarten was het op de verschillende locaties al een feest van lichtjes, liedjes en wat lekkers.
Met zelfgemaakte lampionnen gingen de kinderen van peuterspeel- en leergroep Olleke Bolleke samen met de kleuters van basisschool De Dijk op bezoek bij ‘de opa’s en oma’s’ in verzorgingshuis De Golfstroom. Bewoners, personeel en de kinderen zongen met elkaar uit volle borst het 11 november-lied.

Ook op basisschool De Schoterduijn – waar ook de Duinstampers, de Duijnrakkers en BSO de Schoter Duijn zijn gevestigd – zat de stemming er woensdag goed in tijdens de viering van lichtjesavond. De school was sfeervol versierd met de eigengemaakte lampionnen en overal klonk het ‘Sinte Maarten Mik Mak…’. Niet zo verwonderlijk dat naast de ouders/verzorgers ook veel ooms, tantes, opa’s en oma’s een kijkje kwamen nemen.

Basisschool ’t Tuselant en kinderdagverblijf ’t Vonkje openden zaterdag zelfs speciaal de deuren voor het Sint Maarten-feest! Nog meer Sint Maarten plezier zien? Kijk dan eens op onze Facebookpagina .

Overige berichten: