Een kijkje achter de schermen bij…

feb 3, 2021 | Nieuws SKDH

Er wordt op dit moment, buiten het werk op de noodlocaties, veel werk verzet. Achter de schermen gebeurt er van alles. Er worden o.a. thema’s voorbereid en knutselideetjes bedacht voor de kinderen die thuis zijn. En op het gebied van scholing gaat alles ‘gewoon’ door, maar wel op een andere manier. Verschillende masterclasses en (herhaling)cursussen worden online verzorgd.
Kijkje achter de schermen bij….
Trainer Startblokken: Linda de Vries
‘Als Startblokken trainer/coach ben ik deze coronaperiode meer dan ooit achter mijn laptop te vinden. Waar ik normaliter op bezoek ga op de groep om pedagogisch medewerkers te coachen/filmen, ben ik nu voornamelijk via teams aan het afspreken. Om de VVE-scholing te continueren organiseer ik online lessen waarin ik de cursisten in groepjes verdeel in zogenaamde break-out rooms. In het begin was dat wel even zoeken; hoe en wat, maar met hulp van team Pedagogiek lukt het nu om de scholing goed te laten verlopen. Scholing geven op deze manier is intensief en vergt goede voorbereiding, maar ik ben blij dat we op deze wijze wel iedereen kunnen bereiken.
Hopelijk kan ik snel weer live scholing geven, maar een afspraak plannen via teams zal ik zeker blijven doen!’

Overige berichten: