Gratis kinderactiviteiten op Lentefeest en Springfair

mrt 29, 2018 | Nieuws SKDH

In de maand april vindt u ons op verschillende evenementen: het Lentefeest bij De Helderse Vallei op 15 april, de interactieve lezing van pubermoeder en ‘TV-opvoeddeskundige’ Marina van der Wal op 17 april, de voorlichtingsavond over bevallen bij het Noordwest Ziekenhuis in Den Helder op 19 april en de Springfair Julianadorp op 22 april.

Op het Lentefeest en de Springfair bieden we gratis creatieve activiteiten voor jonge kinderen aan. Komt u ook een kijkje bij ons nemen met uw (klein)kind(eren)?

Potjes beschilderen op Lentefeest De Helderse Vallei

Op 15 april kunnen kinderen gratis potjes beschilderen bij onze kraam op het Lentefeest dat onze samenwerkingspartner De Helderse Vallei organiseert. Wordt het een kweekpotje met bloemen beschilderd, een zomaar-bewaarpotje vol bonte kleuren of een kleurrijke houder voor een waxinelichtje? We nodigen uw (klein)kinderen graag uit om hun fantasie de vrije loop te laten en hun creatie mee naar huis te nemen. Voor vragen over onze opvang kunt u terecht bij de pedagogisch medewerker bij de kraam.

 

Creatieve activiteiten voor kinderen op Springfair Julianadorp

Ook op bij onze kraam op de Springfair in Julianadorp geven we jonge kinderen de ruimte voor creativiteit. Naast het versieren van potjes kunnen zij met rivierklei en allerlei duurzaam en natuurlijk materiaal hun eigen kunstwerk maken. Heeft u vragen over hoe we de kinderen stimuleren in hun ontwikkeling? De pedagogisch medewerker bij de kraam vertelt u er graag over!

 

Overige berichten: