Kieledag, infoavond zwangeren en Noorderfestival

mei 23, 2018 | Nieuws SKDH

In de maand juni zijn we aanwezig op verschillende evenementen. Op een aantal organiseren we een gratis kinderactiviteit. Komt u een kijkje bij ons nemen? De pedagogisch medewerkers bij de kraam kunnen u alles vertellen over hoe zij de kinderen op de opvang stimuleren en begeleiden in hun ontwikkeling.

Ketting rijgen op Kieledag | 2 juni 2018

Tijdens Kieledag in Nieuwe Niedorp op zaterdag 2 juni (11.00 – 17.00 uur) kunnen jonge kinderen bij de marktkraam van SKDH armbandjes met gekleurde houten kralen maken (gratis). U vindt ons vlak bij ‘de voetbaltrap’ en de Roode Eenhoorn. Pedagogisch medewerkers van locaties De Keet in ’t Veld en Winkel begeleiden de gratis activiteit. Heeft u vragen over de opvang die we bieden? Bent u benieuwd welke activiteiten dagelijks worden ondernomen op de opvang? Vraag het de pedagogisch medewerkers, zij vertellen het u graag.

Informatieavond zwangeren Noordwest Ziekenhuisgroep | 21 juni 2018

Tijdens de informatieavond voor zwangeren die de Noordwest Ziekenhuisgroep elk kwartaal organiseert, kunt u bij ons terecht met al uw vragen over de opvang van baby’s en dreumesen op onze kinderdagverblijven of bij een van onze gastouders. Wat houdt ‘betekenisvolle aandacht’ in? Waarom zijn juist de verzorgingsmomenten van uw pasgeborene hiervoor een prachtige gelegenheid? Deze en andere vragen beantwoorden de pedagogisch werkbegeleider en de medewerker van het Gastouderbureau Kop van Noord-Holland die avond graag.

Noorderfestival Julianadorp | 30 juni

Op zaterdag 30 juni organiseert ’s Heeren Loo voor de derde maal het Noorderfestival. Tijdens dit festival is er live muziek, theater, een markt en diverse activiteiten. Mensen met en zonder een beperking ontmoeten elkaar in een ongedwongen sfeer. Het festival duurt van 12.00 tot 17.00 uur, bij Alle zorg in Den Helder, aan de Eikenhout 310 in Julianadorp. Voor meer informatie over het Noorderfestival:  www.facebook.com/noorderfestivalsheerenloo.

Bij de kraam van SKDH kunnen jonge kinderen gratis deelnemen aan een creatieve kinderactiviteit. Bent u zelf werkzaam in de zorg of in een andere sector met onregelmatige werktijden en wisseldiensten? Vraag de pedagogisch medewerkers bij de kraam dan eens naar onze mogelijkheden voor verlengde en flexibele opvang. Op kinderdagverblijf De Zandstappers bijvoorbeeld, is opvang tot 23.00 uur mogelijk.

 

Overige berichten: