de Boefjesboet
  • Ruime locatie
  • twee verticale groepen
  • grote uitdagende tuin
  • sfeervolle locatie
  • nabij diverse basisscholen

Adres

Bankastraat 29
1782 TA Den Helder
Telefoon: (0223) 239 009
E-mail: info@skdh.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07:00 uur – 18:00 uur

Kinderdagverblijf de Tuimelaars is gevestigd in een uniek en sfeervol gebouw in de Indische Buurt. In hetzelfde pand vindt u ook buitenschoolse opvang de Schatkist en peuterspeel- en leergroep Holderdebolder. De opvanglocatie ligt vlak bij diverse basisscholen en voor uitstapjes kunnen pedagogisch medewerkers met de kinderen bijvoorbeeld naar het Timorpark, dat op loopafstand ligt. Er worden regelmatig gezamenlijke activiteiten gedaan met de peuterspeel- en leergroep zoals het voorleesontbijt en de sinterklaasviering.

Op al onze locaties ontdekken kinderen spelender‘wijs’ zichzelf en de wereld om zich heen en breiden de woordenschat uit bij hun belevenissen. De pedagogisch medewerkers organiseren afwisselende activiteiten gekoppeld aan thema’s.

Bekijk hier het GGD-rapport van kinderdagverblijf de Tuimelaars

Kinderdagverblijf de Tuimelaars

Oudercommissie

De oudercommissie (OC) bestaat uit ouders van KDV de Tuimelaars, PSL Holderdebolder en BSO de Schatkist (deze locaties zijn gevestigd op één adres). De OC zit gemiddeld 3 keer per jaar bij elkaar om locatie zaken met elkaar door te spreken. Bent u ouder/verzorger op deze locatie en heeft u belangstelling om lid te worden van de oudercommissie? Laat het de pedagogisch medewerkers of de teamleider weten. U kunt ook contact opnemen met de oudercommissie via ocbankastraat@skdh.nl.

Wilt u zich bij ons aanmelden of heeft u een vraag / opmerking? Vult u het contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 12.30 uur

Neem contact met ons op

9 + 2 =