Lezing: “Opvoeden is leuk!” door Marina van der Wal

mrt 7, 2018 | Nieuws SKDH

Op dinsdag 17 april is opvoeddeskundige Marina van der Wal in MFC ’t Wijkhuis (Nieuw Den Helder) voor de lezing ‘Opvoeden is leuk!’. Marina neemt u op luchtige wijze mee in haar ‘kijk’ op opvoeding.

Gratis kinderopvang tijdens lezing

Wilt u graag deelnemen aan de lezing maar heeft u geen opvang voor uw kind(eren)? Tijdens de lezing verzorgt SKDH gratis kinderopvang van 0 tot 5-jarigen in MFC ’t Wijkhuis voor ouders/verzorgers die bij de lezing aanwezig zijn. Wilt u hier gebruik van maken? Zorg dan dat u zich uiterlijk 9 april aanmeldt via www.teamsportservice/denhelder en vermeldt de naam en leeftijd van uw kind. Update 10 april: de lezing gaat sowieso door dus u kunt zich nog inschrijven!

Opvoeden is leuk!

Over ‘goed’ of ‘fout’ opvoeden gaat Marina het zéker niet hebben! “Hou je van je kind? Fijn, dan denken we er hetzelfde over” is één van haar vaste eerste vragen aan ouders die twijfels over opvoeden hebben. Dan wordt praten over onderwerpen als grenzen stellen, ruimte geven, loslaten, maar ook een gezonde leefstijl een stuk makkelijker. U ontvangt bruikbare tips om hier op uw eigen manier mee aan de slag te gaan. Er is gelegenheid tot napraten na de lezing.

Datum: dinsdag 17 april

Tijdstip: 12.30 – 13.45 uur

Locatie: MFC ’t Wijkhuis, Texelstroomlaan 5, Den Helder

Toegang: gratis

Aanmelden: via www.teamsportservice/denhelder

Marina van der Wal

Marina van der Wal is opvoeddeskundige en is regelmatig te zien op tv en te horen op de radio. Meer informatie vindt u op haar website: http://www.marinavanderwal.nl/. Ook haar video’s op YouTube geven u een idee wat u de 17e kunt verwachten.

Overige berichten: