de Boefjesboet
  • In brede school de Marinx
  • nauwe samenwerking met de basisschool
  • taalontwikkeling aan de hand van herkenbare thema’s

Adres

Zwarteweg 13b
1735 GK ’t Veld
Telefoon: (0226) 41 31 73
E-mail: info@skdh.nl

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
van 08.30 uur tot 12.30 uur
Spelenderwijs ontdekken en ontwikkelen
Peuters vanaf 2 jaar kunnen twee ochtenden per week terecht bij onze peuterspeel- en leergroep waar zij volop de kans krijgen zich te ontwikkelen. Er is een goede samenwerking met basisschool de Marinx. Wij delen thema`s en visie en zorgen voor een warme overdracht van uw kind naar het basisonderwijs. Op deze manier zorgen we samen met de Marinx voor een goede doorgaande ontwikkelingslijn voor uw kind.

 

Voorschoolse educatie (VE)
Wij werken met het VE-programma Startblokken. Onze medewerkers zijn hierin geschoold zodat zij uw kind spelenderwijs en gedegen kunnen begeleiden in hun ontwikkeling. Startblokken is een compleet programma, waarin we aan de hand van herkenbare thema’s met de kinderen werken aan hun taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorisch/zintuiglijke ontwikkeling en rekenprikkels. Bij elk thema worden activiteiten aangeboden, zoals bijvoorbeeld de pop in bad doen, uitzoeken wat drijft of zinkt, knutselen en voorlezen. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk hier het GGD rapport PSL De Keet ’t Veld 

Peuterspeel- en leergroep De Keet 't Veld

Zwarteweg 13 b
1735 GK ’t Veld
Telefoon: (0226) 41 31 73
Email: info@skdh.nl

Oudercommissie
De oudercommissie is bereikbaar via contactpersoonoc@skdh.nl. U kunt ook informeren bij een pedagogisch medewerker of de teamleider wie wij zijn en hoe u met ons in contact komt.

Wilt u zich bij ons aanmelden of heeft u een vraag / opmerking? Vult u het contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact, bel dan naar 0223 – 61 42 02. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
maandag t/m donderdag
van 08.30 uur tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur
vrijdag
van 08.30 tot 12.30 uur

Neem contact met ons op