SKDH klaar voor uitbreiding noodopvang

mrt 30, 2020 | Nieuws SKDH

In Den Helder, Hollands Kroon en Purmerend staat SKDH klaar om ouders/verzorgers die werkzaam zijn in de gezondheidszorg, 24-uurs noodopvang te bieden voor hun kinderen, zeven dagen in de week.

De locaties zijn:

aan de Bankastraat (Den Helder), de Zandstappers (Julianadorp) en Villa Willemina in Purmerend.

In Purmerend werken wij sinds vorig jaar al, in een hele goede samenwerking met De Zorgcirkel, in een zorglocatie. Hier werken wij 7 dagen in de week van 6.30 uur tot 23.30 uur het jaar rond.

Dit doen wij met een speciaal concept ® wat bij ons in Den Helder is ontwikkeld en waar ook onze administratie op is ingericht.

Voor noodopvang voor kinderen van zorgmedewerkers in de regio groot Alkmaar werken wij samen met Forte Kinderopvang. Forte en SKDH zijn partners in Groeyers. Groeyers is een maatschappelijke stichting voor kinderopvang, kinder- en jeugdontwikkeling, die wil bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen van 0-18 jaar.

Daarnaast werken wij nu ook samen met SKH, stichting kinderopvang Hoorn en CBW in Volendam. Dit doen wij ook voor de medewerkers van De Zorgcirkel en Omring.

Vanzelfsprekend staan wij ook klaar voor de opvang van kinderen van de medewerkers van de Noordwest Ziekenhuisgroep, Vrijwaard, Tellus en anderen werkzaam in de zorg!

 

Overige berichten: